окрашивание в салоне киев

Як підготувати волосся до фарбування


Зміна іміджу за допомогою фарбування волосся – один із найдієвіших і в той же час простих способів, до якого часто вдається величезна кількість жінок. Але багато хто вважає, що підготовка до фарбування полягає тільки в бажанні змінитися, підборі кольору і пошуку хорошого майстра, забуваючи про те, що фарбування впливає на ваше волосся, і його необхідно правильно підготувати до цієї процедури.

Напевно, вам не раз доводилося чути від знайомих дівчат, що фарбування не виправдало їхніх очікувань, фарба зовсім «не взялася», волосся пофарбувалося неоднорідно, відтінок вийшов іншим, або зрештою локони стали ламкими і сухими. Щоб ваше волосся після проведення фарбування виглядало саме так, як ви і задумували, і під час процедури не наражалися на непотрібний ризик, прислухайтеся до порад фахівців, і проведіть необхідну підготовку перед фарбуванням.

Підготовка перед фарбуванням волосся – загальні правила

Де б ви не збиралися фарбувати волосся, вдома або в салоні, в першу чергу воно має бути здоровим і доглянутим. Фарбування на ослаблені локони лише посилить становище, і зіпсує їх ще більше.

Так що обов’язково, готуючись змінити колір своєї зачіски, намагайтеся дотримуватися таких правил:

  • Проведіть комплекс оздоровчих процедур – Зволожуючі та поживні маски, олії, кондиціонери, бальзами. Але робити це варто заздалегідь, і припинити днів за 3-5 перед фарбуванням, тому що всі ці засоби сприяють згладжуванню лусочок на волосинках, що може перешкодити проникненню в них барвника та закріпленню кольору. Особливо важливо зміцнити локони дівчатам, які хочуть стати блондинками, оскільки перехід у блонд надає на них найсильніший вплив. Якщо ви хочете освітлити волосся значно, для цього може знадобитися кілька сеансів, і між ними також необхідно живити і зволожувати локони.
  • Дайте локонам відпочити, не перевантажуйте їх іншими процедурами, що мають сильну дію на структуру волосся. Як мінімум на 2 тижні перед фарбуванням відмовтеся від хімічних завивок та випрямлень. А за 2-3 дні припиніть використання стайлінгових засобів – гелів, мусів і лаків.
  • Зітріть кінчик, що січеться,в. Пошкоджені кінчики сухіші, ніж решта волосся, і колір на них може взятися інтенсивніше. Щоб отримати рівномірний відтінок, обов’язково заздалегідь зробіть стрижку.
  • Перед фарбуванням сивого волосся потрібна особлива підготовка. Так як сиві пасма сприймають фарбу інакше, ніж звичайні, зафарбувати їх, отримавши рівномірний колір, буває досить складно. Найкраще порадитися з досвідченим майстром, який, виходячи з кількості сивини у вашій зачісці та загального стану локонів, підбере для вас правильний спосіб підготовки – передпігментацію, протравлення або морденсаж.

Підготовка волосся перед фарбуванням будинку

Незважаючи на велику кількість салонів і зручність пропонованих ними послуг, деякі жінки фарбуються вдома. Відбувається це з різних причин – іноді просто немає часу на візит до майстра, а іноді хочеться заощадити.

Забарвлення будинку цілком прийнятне, тому що зараз у вільному продажу є якісні фарби від хороших виробників, і користуватися ними самостійно досить легко. Але робити це потрібно дуже обережно, щоб не нашкодити своєму волоссю, і ретельно підготуватися до фарбування.

  • Уважно вивчіть інструкцію – у ній обов’язково буде вказано, чи слід мити голову перед фарбуванням чи ні, і сухі чи вологі локони треба наносити склад.
  • Добре прочешіть усі пасма, щоб вони лежали рівно, і в них не залишилося заплутаних ділянок і дрібних сміток або пушинок.
  • Також до комплексу підготовки до фарбування волосся вдома обов’язково повинні входити:
  • Перевірка на алергічну реакцію. Як її зробити, також вказується в інструкції.
  • Обробка ділянок шкіри, прилеглої до волосся, жирним кремом або спеціальним воском, щоб на тілі не залишилося плям, що важко змиваються.
  • Захист одягу від крапель барвника. Якщо у вас немає спеціальної накидки, просто накиньте на плечі досить об’ємний старий рушник або простирадло.
  • І ще один нюанс – забарвлюючи волосся вдома, ніколи не намагайтеся перетримувати барвник, щоб колір вийшов яскравішим. Це не дасть бажаного ефекту, і ви можете зіпсувати свої локони. Так що, якщо вам захочеться яскравішого кольору, краще повторіть процедуру через деякий час.

Пам’ятайте, що підготовка волосся перед фарбуванням – дуже важливий етап, який значно впливає на кінцевий результат. Не ігноруйте поради спеціалістів, тим більше, що зробити це зовсім не складно, а ваші старання винагородяться сяючим виглядом ваших оновлених локонів.

Готуємося до походу в салон для фарбування волосся

Найпростіше і набагато безпечніше провести фарбування волосся у гарному салоні. Майстер допоможе вам підібрати спосіб фарбування, правильно змішає барвники для отримання потрібного відтінку, і вживе всіх заходів, щоб результат вас порадував.

Від вас перед походом до салону знадобиться лише одне – добре вимити волосся.Для чого це потрібно:

  • Професійні барвники не містять аміаку, і є щадними. Щоб вони краще вбралися у волосся і довше трималися, локони повинні бути добре вимитими і ретельно прополосканими.
  • Чисте волосся краще поділяється на пасма, і при складних фарбування на них буде легше промальовувати рівні штрихи.
  • І, нарешті, немите волосся виглядає дуже неестетично і викликає негативні відчуття у оточуючих. Майстру буде неприємно працювати з сальними пасмами, та й ви самі по дорозі в салон почуватиметеся не дуже комфортно, знаючи, що виглядаєте не найкращим чином.
  • Професійні барвники не містять аміаку, і є щадними. Щоб вони краще вбралися у волосся і довше трималися, локони повинні бути добре вимитими і ретельно прополосканими.
  • Чисте волосся краще поділяється на пасма, і при складних фарбування на них буде легше промальовувати рівні штрихи.
  • І, нарешті, немите волосся виглядає дуже неестетично і викликає негативні відчуття у оточуючих. Майстру буде неприємно працювати з сальними пасмами, та й ви самі по дорозі в салон почуватиметеся не дуже комфортно, знаючи, що виглядаєте не найкращим чином.

 

Наші роботи
Роботи
щадящее окрашивание
перманент бровей до и после
зажившие топовые брови
блонд в технике еиртач
пряди от лица
шатушь на натуральные волосы
Більше фото в instagram
Смотри
як ми наводимо
красоту
Поставити запитання менеджеру
Введіть своє ім'я та номер телефону. Наш менеджер
зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Шатуш
Надихнули головного редактора COSMOPOLITAN UKRAINE
123
Хочу собі так само!
Наші контакти
Наш Адреса
м. Київ, вул. Р. Окіпної 4а (м. Лівобережна) під'їзд 3, поверх 8 - арт-колор студія WOOW!