перманентная межресничка

Яка анестезія застосовується при нанесенні перманентного макіяжу

Бути красивими хочуть усі жінки, незалежно від віку, часу доби та пори року. Тому багатьма так високо оцінено перманентний макіяж. Адже це так зручно – прокидатись із уже готовим макіяжем. Він не потече на спеці, не розмажеться, якщо ви потрапите під сніг або дощ. Перманентний макіяж дає жінкам відчуття свободи та впевненості у будь-якій ситуації.

Дуже часто єдине, що зупиняє жінок, змушуючи відмовлятися від зручностей і вигод перманентного макіяжу – страх болю при процедурі. Звичайно, больовий поріг у кожного свій, але багатьом здається, що схожа на татуювання процедура, коли шкіра проколюється, і під неї вводиться пігмент, не може бути безболісною. Але майстри, які оволоділи техніками виконання перманентного макіяжу досконало, так само добре знають і про анестезію. Розглянемо які методи анестезії застосовуються в нашому салоні для того, щоб процедура пройшла для вас максимально комфортно.

Навіщо потрібна і яка буває анестезія при татуажі

Залежно від свого болючого порога, жінки при процедурі проведення перманентного макіяжу відчувають різні відчуття – від невеликого дискомфорту до гострого болю.

Це залежить ще й від зони перманентного макіяжу. Так як шкіра на повіках і губах ніжніша і має більшу кількість нервових закінчень, що підходять до поверхні, то і робити тут перманентний татуаж буде болючіше. Татуаж брів менш болісний, але, тим не менш, і приємними такі відчуття не назвеш. Тому анестезія робиться у всіх випадках, яка б зона не піддавалася процедурі.

Анестезія робиться з такою метою:

  • Забезпечити клієнту максимальний комфорт.
  • Убезпечити процедуру перманентного макіяжу. Перебуваючи під дією анестезії, ваші нерви не будуть реагувати на роздратування, жодна м’яз обличчя не смикнеться випадково. Це знизить ризик травм і може гарантувати нанесення чітких ліній.

Усі анестезії, які застосовуються при процедурі перманентного макіяжу, поділяються на 2 групи:

  1. Ін’єкційна анестезія. Знеболюючий засіб вводиться шприцем.
  2. Аплікаційна анестезія. Використовуються креми та гелі з знеболюючим ефектом.

Під час уколу м’язи деформуються, і малюнок може вийти асиметричним. Та й потрапляє в кров при уколі препарат для знеболювання може змішуватися з пігментом, що фарбує, викликавши алергію або зміна кольору.

Тому в нашому салоні перевага надається 2-му варіанту – аплікаційної анестезії, який зручніший і безпечніший при проведенні процедури.

Дивись більше за наші роботи.

Аплікаційна анестезія у перманентному макіяжі

Для того щоб повністю позбавити вас від болю під час проведення перманентного макіяжу, нами використовуються тільки найкращі асортименти кремоподібні анестезуючі засоби.

Вони абсолютно гіпоалергенні, не проникають у кров, не поєднуються з фарбуючими пігментами і впливають на результат процедури тільки благотворно. Також, минавчаємо правильно працювати з анестезією на курсах ПМ.

  • Первинна анестезія. Prepcain (Препкаїн). Наноситься перед процедурою на зону татуажу – повіки, губи чи брови, поверх ескізу. Лідокаїн та тетракаїн, що входять до складу засобу, знеболюють зону повністю на 2-4 години.
  • Вторинна анестезія. Sustain Blue Gel (Сустаїн). Підсилює та дублює дію первинного знеболювання. Наноситься після першого проходу і до закінчення процедури перманентного макіяжу. На непошкоджену шкіру не має впливу, проникає всередину тільки через проколи. Має у своєму складі адреналін, який звужує судини, перешкоджає кровотечі, знижує ризик виникнення набряків та гематом.

Висока якість та ефективність обраної нашими майстрами анестезії дозволяє нам з упевненістю стверджувати – перманентний макіяж будь-якої зони, навіть за найнижчого больового порогу, буде для вас абсолютно безболісним. Це доведено за роки нашого досвіду тим, що всі клієнтки зберегли про проведення перманентного макіяжу губ, очей та брів у нашому салоні лише найприємніші спогади, дуже задоволені результатом, та постійно повертаються до нас для корекції.

 

Наші роботи
Роботи
щадящее окрашивание
перманент бровей до и после
зажившие топовые брови
блонд в технике еиртач
пряди от лица
шатушь на натуральные волосы
Більше фото в instagram
Смотри
як ми наводимо
красоту
Поставити запитання менеджеру
Введіть своє ім'я та номер телефону. Наш менеджер
зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Шатуш
Надихнули головного редактора COSMOPOLITAN UKRAINE
123
Хочу собі так само!
Наші контакти
Наш Адреса
м. Київ, вул. Р. Окіпної 4а (м. Лівобережна) під'їзд 3, поверх 8 - арт-колор студія WOOW!